Päijänteen vesitaksi Oy

Päijänteen vesitaksi on vesiliikenteen henkilökuljetukseen erikoistunut yritys, joka toimii Päijänteen lisäksi myös muilla vesialueilla. Toimintamme perustuu pyrkimykseen tarjota asiakkaalle elämyksiä veden äärellä.

Palvelukategoriaamme kuulu vesiliikenteen henkilökuljetuksen lisäksi myös veden äärellä tapahtuva toiminta, kuten vesiaktiviteetit, virkistysretket, synttärit, polttarit ja muut tapahtumat. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat sekä yksityis- että yritysasiakkaat, ja asiakkaaksemme voit tulla joko yksin tai ryhmässä.


Arvot

Toimintamme arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, palvelulupaukseen sitoutuminen ja turvallinen vesillä liikkuminen. Turvallisuuden olemme varmistaneet koulutetun ja ammattitaitoisen henkilöstön avulla. Yrityksen vähimmäisvaatimuksena veneen kuljettajalta on saaristolaivurin- ja rannikkolaivurin tutkinto sekä Traficomin myöntämä lupakirja toiminnan harjoittamiseen.

Osana asiakaslähtöistä toimintaa, pyrimme jatkuvasti kehittämään myös uusia tapoja palvella asiakasta. Otamme mielellään myös asiakkaan mukaan palveluprosessiin, jotta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ja sinun tarpeitasi vastaavan palvelun.


Tilaukset ja tiedustelut

Liiketoiminta ja sidosrymät

Liiketoimintaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tiedustelut.

Tutustu myös meidän muihin palveluihin ja aktiviteetteihin

Päiväretki
Veneretki
Vuokraa vene ja kuski
Rakenna oma palvelu

Vesiurheuilu
Synttärit, polttarit ja merkkipäivät
Marjoitu satamassa