Yamarin 88 Day Cruiser

Päijänteen vesitaksi Oy:n käyttämä Yamarin 88 Day Cruiser on Yamarin-malliston suurin Day Cruiser. Yamarin 88 DC:tä kutsutaan myös Yamarin-malliston lippulaivaksi. Päijänteen vesitaksi Oy:n käyttämä Yamarin 88 DC on varustettu 375 hevosvoiman V8 moottorilla.

Yamarin 88 DC on vanhemman Yamarin-malliston Suurimman veneen 81 DC:n seuraaja, ja se on saanut samalla täysin uuden ja päivitetyn yleisilmeen. Yamarin 88 DC:n edeltäjä Yamarin 81 DC on valittu vuoden 2016 venemessujen retkimoottoriveneeksi. Yamarin 88 DC veneessä veneen design, veneen rakenne, tilojen toimivuus ja ergonomia on kuitenkin viety täysin uudelle tasolle.

Yamarin 88 Day Cruiser

Veneen suorituskyky

Yamarin 88 DC vene on perinteistä sisävesiristeilijää huomattavasti nopeampi. Vene nousee plaaniin noin kuudessa sekunnissa ja sen huippunopeus on lähes 50 solmua, mikä vastaa noin 92km/h nopeutta. Paikasta toiseen siirtyminen vie näin huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteisellä risteilyaluksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia valitsemastasi kohteesta tai aktiviteetista.

Yamarin 88 Day Cruiser

Veneen varusteet

Yamarin 88 DC varusteisiin kuuluu nykyaikainen viihdejärjestelmä, jonka kautta voit toistaa omaa musiikkia bluetooth-yhteyden avulla. Varusteisiin kuuluu myös televisio, suihku, wc, uimaportaat, vesipiste, minikeittiö ja jääkaappi, jossa voi säilyttää tarvittaessa omia eväitä tai juomia veneretkesi aikana. Veneessämme on myös makuupaikat kuudelle henkilölle, jossa myös perheen pienemmät voivat tarvittaessa ottaa kauneusunet matkan aikana. Veneen varusteisiin kuuluu myös koko veneen kattava ajokuomu, jonka alla olet suojassa äkillisen sadekuuron yllättäessä.


Tilaukset ja tiedustelut

Liiketoiminta ja sidosrymät

Liiketoimintaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tiedustelut.

Tutustu myös meidän muihin palveluihin ja aktiviteetteihin

Päiväretki
Veneretki
Vuokraa vene ja kuski
Rakenna oma palvelu

Vesiurheuilu
Synttärit, polttarit ja merkkipäivät
Marjoitu satamassa