Yamarin 81 Day Cruiser

Päijänteen vesitaksi Oy:n käyttämä Yamarin 81 Day Cruiser on valittu vuoden 2016 venemessujen retkimoottoriveneeksi. Valinnassa oli nostettu esiin veneen design, veneen rakenne ja tilankäyttöideat. Valintaan oli myös vaikuttanut veneen tilojen toimivuus ja ergonomia.

Päijänteen Vesitaksi

Veneen suorituskyky

Veneemme on perinteistä sisävesiristeilijää huomattavasti nopeampi. Vene nousee plaaniin noin kuudessa sekunnissa ja sen huippunopeus on 42,1 solmua, mikä vastaa noin 78km/h nopeutta. Paikasta toiseen siirtyminen vie näin huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteisellä risteilyaluksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia valitsemastasi kohteesta tai aktiviteetista.

Veneen varusteet

Veneen varusteisiin kuuluu nykyaikainen viihdejärjestelmä, jonka kautta voit toistaa omaa musiikkia bluetooth-yhteyden avulla. Varusteisiin kuuluu myös televisio, suihku, wc, uimaportaat, vesipiste, minikeittiö ja jääkaappi, jossa voi säilyttää tarvittaessa omia eväitä päiväretken aikana. Veneessämme on myös makuupaikat kuudelle henkilölle, jossa myös perheen pienemmät voivat tarvittaessa ottaa kauneusunet matkan aikana. Veneen varusteisiin kuuluu myös koko veneen kattava ajokuomu, jonka alla olet suojassa äkillisen sadekuuron yllättäessä.

Päijänteen Vesitaksi
Päijänteen Vesitaksi - Päväretki

Tilaukset ja tiedustelut

Liiketoiminta ja sidosrymät

Liiketoimintaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tiedustelut.

Tutustu myös meidän muihin palveluihin ja aktiviteetteihin

Päiväretki
Veneretki
Vuokraa vene ja kuski
Rakenna oma palvelu

Vesiurheuilu
Synttärit, polttarit ja merkkipäivät
Marjoitu satamassa