Retkikohteet

Lähde päiväretkelle Heinolaan. Näe Tähtiniemen silta veneestä käsin ja vietä päivä casinon rannassa terassilla, uimarannalla tai kävellen keskustassa.
Lähde päiväretkelle Etelä-Päijänteeltä Jyväskylään. Jyväskylä tunnetaan upeana kesäkaupunkina, jossa järjestetään runsaasti myös erilaisia tapahtumia.
Lähde retkelle Kouvolan uuteen veneilykohteeseen Kimolan kanavaan. Kanava avautui elokuussa 2020 ja se yhdistää Kymijoen Päijänteelle.
Lähde retkelle Kuhmoisten Sahanrantaan. Kuhmoisten Sahanranta on valittu jo kolmatta kertaa vuoden parhaaksi vierasvenesatamaksi vuonna 2020. Sahanrannasta löytyy kattavat palvelut, kuten ravintola, kahvila ja lauttakioski, majoituspalvelut, rantasauna ja paljon muuta.
Padasjoen laivarantaa kutsutaan portiksi Päijänteen kansallispuistoon. Laivarannan satamassa sijaitsee monipuolinen kesäravintola, jonka yhteydessä järjestetään kesän mittaan erilaisia tapahtumia.
Lähde veneretkelle Suopellon Ilola Inniin. Paikan päältä löytyy kattavat palvelut, kuten: ravintolapalvelut, sauna, hierontapalvelut sekä ulkoallas. Paikan päällä voit harrastaa myös erilaisia aktiviteetteja, kuten SUP-Lautailua tai Fatbikella ajoa.
Lähde veneretkelle Sysmään. Sysmä Marinan palveluihin kuuluu kahvila- ja ravintolapalvelut A-oikeuksin. Uudistetussa Sysmän satamaravintolassa järjestetään pitkin kesää myös runsaasti erilaisia tapahtumia.
Lähde retkelle Vääksyyn ja koe samalla Asikkalanselän upeat maisemat. Suosittu kohde Vääksyn kanavan vieressä on Majakka-Paviljonki, joka tunnetaan myös Etelä-Päijänteen kiintopisteenä.
Matka Voikkaalle kulkee Kimolan kanavan läpi Pyhäjärven kautta Kymijoen suuntaan. Voikkaalla voit pysähtyä virkistäytymään Virtakiven saunalle, josta löytyy myös alueen parhaat palvelut. Historiallinen rakennus on rakennettu vuonna 1925, ja se on toiminut siihen aikaan Voikkaan paperitehtaalaisten työsuhdeasuntona.