Päiväretki

Vietä koko päivä vesillä

Lähde koko päivän kestävälle päiväretkelle. Voit valita lähtösataman ja retkikohteen suoraan kohteistamme tai suunnitella päiväretken kokonaan itse.

Päiväretken pituus on noin kymmenen tuntia, mutta retki voi kestää pidempäänkin ilman, että sillä on vaikutusta hintaan. Lähtökohtaisesti päiväretki alkaa aamupäivällä ja loppuu sopimuksen mukaan, joko iltapäivällä tai illalla.

Päiväretkelle mahtuu mukaan max. 8 henkilöä ja retken hinta on kiinteä pakettihinta 1500€.

Kahdeksan hengen ryhmässä päiväretken on näin 187,50€ / henkilö.

Päijänteen vesitaksin päiväretki on hyvä vaihtoehto, koska Yamarin 81 DC-veneellä paikasta toiseen siirtyminen vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteisellä risteilyaluksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia valitsemastasi kohteesta tai -aktiviteeteista.

Veneessämme on myös makuupaikat kuudelle henkilölle, jossa myös perheen pienemmät voivat tarvittaessa ottaa kauneusunet päiväretken aikana. Veneen varusteisiin kuuluu myös koko veneen kattava ajokuomu, jonka alla olet suojassa, jos äkillinen sadekuuro yllättää.

Jos et löytänyt sinulle sopivaa reittiä tai palvelupakettia. Jätäthän meille yhteydenottopyynnön, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava palvelu.

Järjestämme asiakkaan toiveesta myös pidempiä veneretkiä, kuten viikonloppuretkiä. (Ks. Majoitu satamassa)

Pidempien veneretkien hinnoittelusta sovimme asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. (Ks. rakenna oma palvelu)

Tilaus

Saat retken hinnan näkyviin valitsemalla ”Retken kesto” kohdan.
Valitsemalla ”Henkilömäärän” saat näkyviin retken hinnan / henkilö.

Retken hinta yht.

-

Retken hinta / henkilö

-