Vietä koko päivä vesillä

Lähde koko päivän kestävälle päiväretkelle. Voit valita lähtösataman ja retkikohteen suoraan kohteistamme tai suunnitella päiväretken kokonaan itse.

Päiväretken pituus on noin kymmenen tuntia, mutta retki voi kestää pidempäänkin ilman, että sillä on vaikutusta hintaan. Lähtökohtaisesti päiväretki alkaa aamupäivällä ja loppuu sopimuksen mukaan, joko iltapäivällä tai illalla.

Päiväretkelle mahtuu mukaan max. 9 henkilöä ja retken hinta on kiinteä pakettihinta 1499€.

Yhdeksän hengen ryhmässä päiväretken hinta on näin 166,50€ / henkilö.


Päijänteen vesitaksin päiväretki on hyvä vaihtoehto, koska Yamarin 88 DC-veneellä paikasta toiseen siirtyminen vie huomattavasti vähemmän aikaa kuin perinteisellä risteilyaluksella. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia valitsemastasi kohteesta tai -aktiviteeteista.

Veneessämme on myös makuupaikat kuudelle henkilölle, jossa myös perheen pienemmät voivat tarvittaessa ottaa kauneusunet päiväretken aikana. Veneen varusteisiin kuuluu myös koko veneen kattava ajokuomu, jonka alla olet suojassa, jos äkillinen sadekuuro yllättää.

Jos et löytänyt sinulle sopivaa reittiä tai palvelupakettia. Jätäthän meille yhteydenottopyynnön, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava palvelu.

Järjestämme asiakkaan toiveesta myös pidempiä veneretkiä, kuten viikonloppuretkiä. (Ks. Majoitu satamassa)

Pidempien veneretkien hinnoittelusta sovimme asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. (Ks. rakenna oma palvelu)

Tutustu myös meidän muihin palveluihin ja aktiviteetteihin

Päiväretki
Veneretki
Vuokraa vene ja kuski
Rakenna oma palvelu

Vesiurheuilu
Synttärit, polttarit ja merkkipäivät
Marjoitu satamassa